Tuesday, March 3, 2009

World's Ugly Face // Dünyanın Çirkin Yüzü






There are girls/guys who think they have a right to flirt with her/his friend's platonic lover or flirt.. They are told that the girl/guy is their friend's flirt but they want to disturb it.. what a pity !


There are women/ men who think they are better than others although they arent..


Most of you have watched 'Fight Club'.. You know the man has two faces although he doesnt know he has a second face.. and he is facing himself.. At least he is facing himself.. His dangerous passions..

I dont think these people are able to realize they have a second face to face because they are so into theirselves and they cant see how they look and even the things - in their brain- so close to them :)
3rd March 2009
;) Fulya


****


Bu dünyada arkadaşlarının erkek / kız arkadaşlarıyla veya platonik aşklarıyla flört etmeye hakları olduğunu düşünen insanlar var.. Kendilerine o kişinin başkasına ait olduğu söylenir ama onlar bunu bozmak isterler.. Ne yazık !

Öyle olmadıkları halde diğer kadınlardan / erkeklerden daha iyi olduklarını düşünen insanlar var..

Çoğunuz 'Fight Club'ı izlemişsinizdir.. Baş karakterin iki yüzü vardır bilirsiniz, kendisinin bile bilmediği ikinci bir yüzü.. ve kendiyle yüzleşir.. En azından bunu yapar.. Tehlikeli hırslarıyla da yüzleşir..


Bu insanların yüzleşmeleri gereken ikinci bir yüzleri olduğunu farkedebilecek kapasitede olduğunu sanmıyorum çünkü kendilerine çok düşkünler ve ne nasıl göründüklerinin farkındalar ne de en yakın çevrelerindeki şeyleri - kendi beyinlerinin içindekileri bile - göremiyorlar :)
3 Mart 2009
;) Fulya

No comments:

Post a Comment